fbpx

Data Lokerse Feesten 2023 bekend

Lokerse Feesten 2022 PADe tropische editie van de Lokerse Feesten zitten erop! Na een verdiende verfrissing maakt de organisatie nu al de data bekend voor de Lokerse Feesten 2023. Afspraak aan de Grote Kaai in Lokeren van vrijdag 4 tot zondag 13 augustus.

Maandagavond trokken we ons leukste bandshirt aan en begaven we ons richting de Grote Kaai voor de Punkrockavond van de Lokerse Feesten.

De organisatie wist ook dit jaar voor het gezellige festival elke vierkante centimeter van de Lokerse parking te gebruiken en het beste te serveren aan zijn bezoekers. Meer dan voldoende togen, een cocktailbar met een ruim aanbod, een Belgian Beer Bar met meer dan 20 verschillende bieren, een koffiebar en een eethoek met lokale specialiteiten.

Camping

Lokerse Feesten CampingToch willen wij nog een woordje kwijt over de camping. Op een oud voetbalveld net achter het station, weet de organisatie een gezellige camping neer te zetten inclusief democratische drankprijzen. Het enige wat we nog te kort kwamen was een zakje gezouten knabbels.

De camping van de Lokerse Feesten ligt op enkele minuten wandelafstand van het festivalterrein, Lokerse kermis en foodtruckzone. Gebruik van de douches en sanitair is inbegrepen in je campingticket. De ideale rustzone en opfrisser na een dagje zwoele Lokerse Feesten.

Lokerse Feesten 2023
Lokerse Feesten 2023