fbpx

Verken nu al Dour XXL

Verken nu al Dour XXLNog enkele dagen en dan openen de festivaldeuren van Dour 2022! Dit jaar gaat Dour voor een XXL-editie! Komende maandag start het feest al op de camping. Enkele dagen later barst het festival volledig los. We tellen maar liefst 7 dagen festival en dan moet je dus extra tijd besteden om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog fris ruiken. Vergeet alvast de timetable niet of download de app waar je alle festivalinformatie bij de hand hebt.

Dour XXLVoor het festival wist de organisatie al Flume, Niska, Vald, Laylow, AngèleGunnaBooba, Roméo Elvis, Modestep en Chase & Status bovenaan de affiche te kleven. Verder staan ook nog Amelie Lens, Ben Klock, Black Midi, Laurent Garnier, Dirtyphonics, Metronomy. Princess Nokia, Floating Points, I Hate Models, Joy Orbison, Loyle Carner, Palms Trax, Reinier Zonneveld, Sleaford Mods, Sub Focus, Sven Väth en Yves Tumor op het festival.

Dour Festival 2022Om de achterstand van de voorbije jaren in te halen, wordt het festival in 2022 voorafgegaan door Dour CampFest met drie dagen extra festival op en rond de camping. Dit jaar zijn er ook twee nieuwe podia met La Chaufferie en Rockamadour by Kiosk Radio.

Dour XXL 2022 vindt plaats van 11 tot en met 17 juli 2022 op en rond Plaine De La Machine À Feu in het Waals dorpje Dour. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een XXL kaart voor 7 dagen festival met Campfest €240 kost. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan €88 en zijn er Comforttickets te boeken.

Verken nu al Dour XXL
Dour 2022
Verken nu al Dour Campfest 2022
Dour Campfest 2022