fbpx

Nog een extra naam voor Dour XXL: Chase & Status

Nog een extra naam voor Dour XXL: Chase & Status

De affiche voor de editie van 2022 was compleet, maar na Modestep mogen we nog een extra naam noteren voor Dour XXL! Het Londens duo Chase & Status staan donderdag 14 juli met een DJ-set achter de draaitafels van The Last Arena. Ook Sylvie Kreusch is aanwezig, zij vervangt Greentea Peng.

Eerder wist de organisatie al Flume, Niska, Vald, Laylow, Angèle, Gunna, Booba en Roméo Elvis bovenaan de affiche te kleven.

Affiche Dour XXL 2022 compleet met FlumeVerder staan ook Amelie Lens, Ben Klock, Black Midi, Laurent Garnier, Dirtyphonics, Metronomy, Princess Nokia, Floating Points, Goldlink, I Hate Models, Joy Orbison, Loyle Carner, Palms Trax, Reinier Zonneveld, Sleaford Mods, Sub Focus, Sven Väth, Blond:ish, Caballero & JeanJass, Charlotte Adigéry en Yves Tumor op het festival. Alle andere namen kan je hieronder ontdekken op de affiche.

Om de achterstand van de voorbije jaren in te halen, wordt het festival in 2022 voorafgegaan door Dour CampFest met drie dagen extra festival op en rond de camping.

Dour XXL 2022 vindt plaats van 11 tot en met 17 juli 2022 op en rond Plaine De La Machine À Feu in het Waals dorpje Dour. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een XXL kaart voor 7 dagen festival met Campfest €240 kost. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan €88 en zijn er Comforttickets te boeken.

Dour XXL 2022
Affiche Dour XXL 2022