fbpx

Dour krijgt nieuwe headliner en podium La Chaufferie

Dour krijgt nieuw podium La ChaufferieDour Festival kreeg al extra festivaldagen, daar komt nog een nieuwe headliner bij met Gunna. Er komt ook nog een nieuw podium: La Chaufferie. Het belooft een zwoele tent te worden met stevige beats van Dyen, Jacidorex b2b X&trick en Vtss.

Het kan zelfs nog een beetje harder met Jossy Mitsu, Nesia, AMC & PhantomBlack Sun Empire & MultiplexBouAMA, Hype b2b RandallFriction & LinguisticsKings of the RollersMandidextrous ft My Bad Sister en Sweetpea. 

De tent biedt ook plaats aan zuiderse tonen van Clara, Maraboutage en Vigro Deep of de toekomst van de urban scene met Frenetik, Yung Mavu, Makala, BabySolo33 en er is zelfs plaats voor een portie reggae met Biga*Ranx

FlumeEerder wist de organisatie al Flume, Niska, Vald, Laylow en Angèle bovenaan op de affiche te kleven. Verder staan ook Amelie Lens, Ben Klock, Black Midi, Laurent Garnier, Dirtyphonics, Metronomy, Princess Nokia, Floating Points, Goldlink, I Hate Models, Joy Orbison, Loyle Carner, Palms Trax, Reinier Zonneveld, Sleaford Mods, Sub Focus, Sven Väth en Yves Tumor op het festival.

Om de achterstand van de voorbije jaren in te halen, wordt het festival in 2022 voorafgegaan door Dour CampFest met drie dagen extra festival op en rond de camping.

Dour XXL vindt plaats van 11 tot en met 17 juli 2022 op en rond Plaine De La Machine À Feu in het Waals dorpje Dour. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een XXL kaart voor 7 dagen festival met Campfest €240 kost. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan €88 en zijn er Comforttickets te boeken.