fbpx

Pintjes worden duurder in Werchter

Werchter bier pintjeNiet alleen de ticketprijzen voor Rock Werchter 2022 zijn gestegen. Vanaf nu zal je in Werchter ook meer neertellen voor spijs en drank. Wie deze zomer graag een fris pintje drinkt in het Festivalpark, zal in voorverkoop 65 euro moeten neertellen voor 20 bonnetjes of 3,25 euro per pintje. Op de weide zelf zal dat oplopen tot 3,50 euro.

Tijdens de vorige volwaardige editie in 2019 betaalde je 2,75 euro per bonnetje in voorverkoop, een stijging van 50 cent per bonnetje.

Nele Bigaré, woordvoerster van Rock Werchter: “De prijs stijgt om dezelfde reden dat jouw en mijn wekelijkse winkelkar een pak duurder is geworden. Het is een realiteit die ook voor festivals geldt, daarom wordt de prijs aangepast.”

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop loopt via Ticketmaster waar een combiticket €266 kost. De prijs van een dagticket is €125. Er zijn ook nog tickets beschikbaar voor TW Classic en Alex Agnew.

Werchter tickets