fbpx

29 nieuwe namen voor Dour XXL

Dit jaar is het maar liefst 7 dagen festival in Dour! Dat is ook extra werk voor de organisatie, maar met de aankondiging van 29 nieuwe namen zijn ze halfweg met het programma voor Dour XXL. Toch beloven ze nog 125 extra acts voor komende zomer.

29 nieuwe namen voor Dour XXL 2022We noteren de komst van Daniel Avery, Motor City Drum Ensemble, Koze, Black Country New Road, Blawan, Dorian Electra, Ic3Peak, Inner City, Jacques, Molchat Doma, Ross From Friends, Sevdaliza, Shygirl, Avalanche Kaito, Backxwash, Bryan’s Magic Tears, Commander Spoon, Echt, Glass Museum, Los Bitchos, Lsdxoxo, MadMadMad, Meyy, Neue Grafik, Promis3, Teto Preto, Tukan, Uniqu3 en Warmduscher.

FlumeEerder wist de organisatie al Flume, Niska, Vald, Laylow en Angèle bovenaan op de affiche te kleven. Verder staan ook Amelie Lens, Ben Klock, Black Midi, Laurent Garnier, Dirtyphonics, Metronomy, Princess Nokia, Floating Points, Goldlink, I Hate Models, Joy Orbison, Loyle Carner, Palms Trax, Reinier Zonneveld, Sleaford Mods, Sub Focus, Sven Väth en Yves Tumor op het festival.

Meer namen die bekend zijn gemaakt in de voorbije maanden kan je hieronder op de affiche ontdekken. Om de achterstand van de voorbije jaren in te halen, wordt het festival in 2022 voorafgegaan door Dour CampFest met drie dagen extra festival op en rond de camping.

Dour XXL vindt plaats van 11 tot en met 17 juli 2022 op en rond Plaine De La Machine À Feu in het Waals dorpje Dour. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een XXL kaart voor 7 dagen festival met Campfest €240 kost. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan €88 en zijn er Comforttickets te boeken.

29 nieuwe namen voor Dour XXL 2022