fbpx

Krotrock 2022 presenteert affiche

Krotrock 2022 presenteert afficheOok dit jaar geeft Krotrock 2022 de lokale festivalzomer weer extra kleur. Het gezellige festival gaat helemaal back to basics met consumpties aan festivalprijzen van 20 jaar terug en focust volledig op de bands. De organisatie heeft ook voor deze editie een mooie affiche samengesteld.

Zo staan dit jaar Catch 23, Cobblestone, Samosh, Jerk Beefy My Friend The Atom. Simon Cornelis, Purpleized, Nevermind Nessie op de planken. Het festival duikt de nacht in met een afterparty met Joost.

Krotrock 2022 vindt plaats op de Oppemse Weide in Wolvertem op zaterdag 13 augustus vanaf 14u. Voor Krotrock hoef je geen tickets aan te kopen, een vrije bijdrage aan de kassa is ruim voldoende en ook de camping is volledig gratis. Dit jaar keren de befaamde zuip-shirts weer terug.

https://www.instagram.com/tv/CfwHmrtKwgo

Krotrock

Krotrock is dit jaar al aan zijn 25e editie toe! Wat begon als een zomerse BBQ onder vrienden met een klein optreden, is het festival inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch gezellig openluchtfestival nabij Brussel geschikt voor jong en oud! Er is niemand die aan Krotrock iets verdient. Elk lid van de organisatie brengt een meerwaarde aan het festival zodat dit de kosten aanzienlijk drukt. Krotrock wordt georganiseerd door KAJ Wolvertem, dat bestaat voornamelijk uit een grote groep vrienden vanaf 15 jaar. Die groep die aan het begin van hun volwassen leven de kans kregen om zich van hun meest ondernemende kant te tonen door samen dingen te doen en te organiseren. Alles wordt met de hele groep besproken en beslist.

Krotrock en KAJ Wolvertem organiseren jaarlijks ook de Krotrock Rally waarin beginnende bands zich mogen bewijzen. De winnaars krijgen de kans om zich op Krotrock Festival te tonen. Hierdoor gunt de organisatie kleine groepjes het om zich ook te laten tonen en geven ze een kans om te groeien als band.