fbpx

The Weeknd dan toch naar het Boudewijnstadion in 2023

The Weeknd dan toch naar het Boudewijnstadion in 2023Het was al maanden een publiek geheim, maar nu is het eindelijk officieel! The Weeknd komt op dinsdag 11 juli 2023 naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

De Canadees neemt voor zijn ‘After Hours till Dawn Stadium Tour’ Kaytranada en Mike Dean mee als voorprogramma om het publiek op te warmen.

The Weeknd 2023 Brussel
The Weeknd 2023 Brussel

Update: The Weeknd kondigt extra data aan voor zijn After Hours til Dawn Tour. Na bijkomende concerten in Londen, Parijs, Nice, Amsterdam, Milaan en Stockholm voegt The Weeknd ook een extra datum toe in Brussel.

Tickets voor het extra concert van The Weeknd in Brussel op woensdag 12 juli zijn vanaf vrijdag 9 december om 10u te koop via Ticketmaster. Ticketprijzen voor zitplaatsen variëren tussen 139,28 euro en 52,88 euro. Voor een staanplaats leg je 96,08 euro neer.Fans die registreerden voor de wachtlijst van het uitverkochte concert op 11 juli kunnen deelnemen aan een presale voor de extra concertdatum.

The Weeknd dan toch naar het Boudewijnstadion in 2023

The Weeknd

Abel Makkonen Tesfaye is een Canadese zanger, songwriter en muziekproducent van Ethiopische afkomst uit Toronto. Daarnaast is hij ook de eigenaar van het platenlabel XO Records. Hij scoorde onder meer hits met Love Me Harder, Can’t Feel My Face, Starboy, I Feel It Coming Blinding Lights, In Your Eyes en Take My Breath. The Weeknd maakt zwaardere zaken zoals liefde, drugs en mentale gezondheid makkelijker bespreekbaar door melancholische R&B klanken te gebruiken. Deze muziek brengt hij uit via zijn platenlabel: XO.

 

 

The Weeknd dan toch naar het Boudewijnstadion in 2023