fbpx

Moby keert in 2024 terug naar het podium en het Sportpaleis

Moby keert in 2024 terug naar het podium en het SportpaleisHet is ruim een decennia geleden dat Moby nog op de podiumplanken stond, maar voor de 25e verjaardag van het legendarische album ‘Play’ gaat Richard Melville Hall weer op tournee. Hij komt in september 2024 ook naar Europa voor enkele exclusieve concerten en daar hoort het Antwerpse Sportpaleis bij op zaterdag 21 september. Een mooie data om meteen festivals aan te kondigen voor 2025.

Tickets voor het concert van Moby in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 maart om 11u via Ticketmaster. Prijzen starten van 62,30 euro tot 84,70 euro. Tickets aankopen voor grote concerten zoals Moby op zaterdag 21 september in het Sportpaleis van Antwerpen, kan een frustrerende activiteit worden. Daarom geven wij enkele tickettips mee.

Moby tickets

Moby keert in 2024 terug naar het podium en het Sportpaleis
Moby keert in 2024 terug naar het podium en het Sportpaleis

Moby

Moby is de artiestennaam van Richard Melville Hall en is een veelgeprezen muzikant, singer-songwriter en producer. Zijn carrière loopt over meer dan drie decennia en staat wereldwijd bekend om zijn grensverleggende muziekstijl. De artiestennaam Moby ontleende hij aan het boek Moby-Dick, geschreven door zijn oud-oudoom Herman Melville. Naast zijn werk onder Moby bracht hij ook twee albums en een aantal singles uit onder de naam Voodoo Child.