fbpx

Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks naar het Sportpaleis

Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks naar het SportpaleisAlweer een mooie naam die niet zou misstaan hebben op TW Classic, maar Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks verkiest komende zomer concertzalen boven zonnige festivalweides. Gelukkig staat er tussen de exclusieve Europese data ook een Belgische concerttempel op de agenda, zo geeft de legendarische singer-songwriter op dinsdag 16 juli een concert in het Sportpaleis van Antwerpen.

Tickets voor het concert van Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 maart om 12u via Ticketmaster. Prijzen starten vanaf 79,11 euro en lopen op tot 185,50 ​ euro. Tickets aankopen voor grote concerten zoals Stevie Nicks op dinsdag 16 juli in het Sportpaleis van Antwerpen, kan een frustrerende activiteit worden. Daarom geven wij enkele tickettips mee.

Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks tickets

Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks naar het Sportpaleis
Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks naar het Sportpaleis

Stevie Nicks

Stephanie Lynn “Stevie” Nicks is een Amerikaanse zangeres. Midden van de jaren 70 werd Nicks een megaster als charismatische zangeres van de Engelse blues formatie Fleetwood Mac, waar ze in 1974 werd aangenomen door Mick Fleetwood. Nicks is de enige vrouw die tweemaal is opgenomen in The Rock Hall of Fame. De eerste keer in 1998 met Fleetwood Mac en in 2019 als soloartiest.