fbpx

Justin Timberlake komt naar Europa en het Sportpaleis

Justin Timberlake komt naar Europa en het SportpaleisGoed nieuws voor de fans van Justin Timberlake. De zanger, acteur en zoveel meer heeft het Europese deel van zijn ‘The Forget Tomorrow World Tour 2024’ aangekondigd. Er staat ook een Belgische datum op de agenda! JT verkiest een indoorzaal boven de festivalweide van Werchter of het Koning Boudewijnstadion en zal op zaterdag 3 augustus afzakken naar het Sportpaleis van Antwerpen.

Update: Justin Timberlake zal ook op zondag 4 augustus afzakken naar het Sportpaleis. Tickets voor het concert op zondag 4 augustus gaan in verkoop vanaf vrijdag 8 maart om 10u via Ticketmaster.

Helaas wil dit zeggen dat de meeste van de grote zomertours zijn aangekondigd. We moeten dus stilaan vrezen dat we in 2024 niet kunnen afzakken naar TW Classic of Werchter Boutique.

Tickets voor het concert van Justin Timberlake op zaterdag 3 augustus in het Sportpaleis van Antwerpen zijn vanaf vrijdag 1 maart om 10u verkrijgbaar via Ticketmaster. Ticketprijzen starten van 56,71 euro tot 140,70 euro. Tickets aankopen voor grote concerten zoals Justin Timberlake op zaterdag 3 augustus in het Sportpaleis van Antwerpen, kan een frustrerende activiteit worden. Daarom geven wij enkele tickettips mee.

Justin Timberlake tickets

Justin Timberlake The Forget Tomorrow World Tour 2024 Euopa en Sportpaleis
Justin Timberlake The Forget Tomorrow World Tour 2024 Euopa en Sportpaleis

Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake is een Amerikaans veelzijdig entertainer, artiest, zanger, danser, producer, songschrijver en acteur. Justin Timberlake werd in de jaren negentig bekend als lid van de boysband NSYNC. In 2002 bracht hij zijn eerste soloalbum uit.