fbpx

The Pretenders, Triggerfinger en nog 11 namen voor Lokerse Feesten

The Pretenders, Triggerfinger en nog 11 namen voor Lokerse FeestenOp vrijdagochtend krijgen we traditioneel een pakje nieuwe namen in de mailbox van de Lokerse Feesten. Vandaag zijn dat The Pretenders, Triggerfinger, Novastar en Faces On TV. Dit viertal zal optreden op dinsdag 7 augustus.

Daar blijft het niet bij, want ook ‘T Hof Van Commerce, Brutus, Northlane, Swmrs, Airways, SOns, Fleddy Melculy, Dirk. en Danny Blue & The old Socks zullen afzakken naar de Grote Kaai in Lokeren. De voorlopige dagindeling kan je terugvinden via de website.

Verder is het nog steeds wachten op de bevestiging van Judas Priest, want die band verklapte zijn komst naar Lokeren al een tijdje geleden. Ze zouden er aantreden op de metaldag. De organisatie wist eerder al namen aan te kondigen als KasabianThe ProdigySimple Minds, Arsenal, Dropkick Murphys, Bad Religion en meer.

De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. De ticketverkoop loopt via de website van het festival. De voorverkoop voor zondag 12 augustus start pas op zaterdag 5 mei om 10u.