fbpx

Ontdek nu al Pukkelpop 2023

PKP Pain Stage PukkelpopDe zomer kabbelde de laatste weken gezapig verder, maar dat kunnen we niet zeggen over de organisatie van Pukkelpop 2023. De laatste namen werden voorbije weken nog toegevoegd aan de affiche en ook de timetable staat al een tijdje online. Zo heb je nog voldoende tijd om de nieuwe upgrade van de Pukkelpopweide te ontdekken of download de Pukkelpop app waar je alle informatie bij de hand hebt. We noteren wel nog kleine programmawijziging. Siegfried & Joy is er niet meer bij, hun plek wordt ingevuld door Elmer.

Natte CampingsGebruik onze checklist om binnenkort je zak te maken en controleer je campingspullen na een vorig zwaar festival. Vergeet zeker geen aangepaste kledij en schoeisel mee te nemen. Het belooft goed weer te worden tijdens Pukkelpop 2023, maar na de regen van voorbije weken is een vettige streep op de Pukkelpopweide niet uitgesloten. Het blijft tenslotte ook nog steeds België, dus een bui is nooit ver weg.

Ontdek Pukkelpop 2023

PKP Boulevard PukkelpopVan de Main Stage tot aan de Booth loopt de Pukkelpop Boulevard Bizar door het festivalterrein. Een kilometer aan spektakel en verrassingen zoals Teatro Pavana, Cirq, Man In Pak Producties, Rinckhout & Zoon, Kartje Kilo, Borokov, Postkaartproducties, Themakeoverbike, We’re Called Ed, Cornhole en veel meer. Nieuw dit jaar is de E-rena! Een podium voor gaming, talks, esports, podcasts en zoveel meer.

Virtueel gaan ze nog een stapje verder met Pukkelpop in Roblox. Op zaterdag 19 augustus staat daar de eerste virtuele headliner met Ise vanaf 19u. KrankK stond vorig jaar al in een volgelopen Booth, maar dit jaar gaan ze nog een stapje verder op donderdag tussen 21u30 en 22u30.

PKP DWNTWNBeukt de Boiler Room na een lange dag Pukkelpop te hard? Probeer dan de Underground afterparty in de Club met op donderdag Hindu Radio DJ’s en Olly Ameen. Vrijdagnacht zorgt St Paul voor de leukste indiedeuntjes. Zaterdagnacht is het de beurt aan Pukkelpop legende Eppo Janssen die enkele vrienden meeneemt achter de draaitafels. Stijn Van De Voorde en Thibault Christiaensen sluiten de festiviteiten op zondagnacht af.

PKP Food Wood PukkelpopDe foodies komen ook dit jaar weer aan hun trekken met de Food Wood in het groen achter de Marquee. Elke festivaldag open van 11u tot 23u met foodtrucks van Bij Ons Ma, Caliente, Cor E Leone, Flowyo, Foodmaker, Lulu’s Kitchen, Mission Masala, Otto Streetfood, Piepers & Rund, Plan Ann, Pofferdory, Poké Poké, Røk, Seoul South Station, Smokey Food, Taste of Streatfood, The Himalaya Club, Today’special, Venrooy Vis, Wild Rose Taqueria, Wood Grill, Wood Pizza en Yalla Yalla.

PKP Beer Shack PukkelpopNog meer hogere sferen nodig? Probeer dan het Sky Wheel dat begint te draaien vanaf 14u tot middernacht. Anders kan je voor hogere sferen terecht in het PKP-Café, de Beershack of de Speciale Bierentent recht tegenover de Main Stage met een ruim aanbod aan bieren. Ben je geen fan van gerstenat? Dan kan je voor enkele cocktails terecht bij The Perfect Mix. Ook voor wie in verwachting is of geen nood heeft aan alcohol kan kiezen uit een grote alcoholvrije kaart.

Naar Pukkelpop 2023

PKP Camping PukkelpopDe beste manier om naar Pukkelpop te komen blijft met het openbaar vervoer. Met je gratis treinticket spoor je tot het station van Hasselt of Kiewit. Station Kiewit ligt zelfs op wandelafstand van de pukkelpopweide en campings. Wereldburgers die verblijven in Limburg reizen gratis heen en weer met de bus. Iedere festivaldag zijn er nachtritten op vertoon van je festivalbandje en elk festivalticket geeft nog eens recht op 4 gratis tickets van 60 minuten die je kan inwisselen via De Lijn.

Naar Pukkelpop 2023Sportievelingen kunnen via fietsroutes de ruime gratis fietsenparking vlak bij de Pukkelpopweide bereiken. Woon je te ver om met de fiets te komen en is het openbaar vervoer geen optie? Dan kan terecht aan de Kiss & Ride Station Hasselt waar er shuttles naar de weide en campings rijden.

Wie van het zuiden komt, kan afgezet worden aan de Corda Campus in Kiewit. Voor diegene die uit het Noorden komen kunnen gebruik maken van Relax & Chill langs de Kempische Steenweg. Wie toch wil parkeren volgt de signalisatie en kan parkeren aan 9 euro per dag, voor twee dagen 12 euro, voor drie dagen 16 euro en 22 euro voor het hele weekend. Alle parkings zijn cashless en niet op voorhand te reserveren.

Pukkelpop 2023

Pukkelpop PKPHeadliner voor Pukkelpop 2023 op vrijdag is Billie Eilish, zaterdag toppen Angèle en Anne-Marie de affiche. Op de slotdag staan The Killers en Florence + The Machine op het festival. Andere kleppers op de affiche zijn MacklemoreSub Focus2ManyDJsNothing But Thieves, M83Limp Bizkit, Stick To Your GunsYou Me at SixYungblud, Moderat, Turnstile, Dropkick Murphys en Foals.

Wie niet meer kan wachten tot, die kan voorlopig zijn honger stillen op de PKP-expo. Een terugblik op ruim 35 jaar Pukkelpop in de Bibliotheek van Hasselt.

Pukkelpop 2023 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus. De ticketverkoop voor Pukkelpop 2023 loopt via de officiële ticketwebsite, maar de combitickets en vrijdagtickets zijn helaas allemaal de deur uit. Daar kan je ook andere ticket upgrades aanschaffen of VIP-tickets. Wie nog wil overnachten op het festival zal snel moeten zijn, Camping Relax is volzet en ook Camping Chill nadert de maximumcapaciteit. Kan je niet naar Pukkelpop 2023? Dan kan je via de officiële omruilservice op een andere naam laten zetten.

Ontdek Pukkelpop 2023
Ontdek Pukkelpop 2023
Pukkelpop 2023 Camping Chill & Relax
Pukkelpop 2023 Camping Chill & Relax