fbpx

Nog 5 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023

Nog 5 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023De opbouw van Pukkelpop 2023 is in volle gang en de organisatie legt de laatste handen aan het programma. Zo krijgen we nog eens 5 nieuwe namen voor het festival. Donderdag maken KrankK en $hirak deel uit van het openingsfeest. Vrijdag zakken Fresh en Emjie af naar de Pukkelpopweide. Zaterdag kan er dan weer gedanst worden op Pongo.

Pukkelpop PKPHeadliner voor Pukkelpop 2023 op vrijdag is Billie Eilish, zaterdag toppen Angèle en Anne-Marie de affiche. Op de slotdag staan The Killers en Florence + The Machine op het festival. Andere kleppers op de affiche zijn MacklemoreSub Focus2ManyDJsNothing But Thieves, M83Limp Bizkit, Stick To Your GunsYou Me at SixYungblud, Moderat, Turnstile, Dropkick Murphys en Foals.

De affiche van Pukkelpop 2023 is bijna compleet en ook de langverwachte timetable komt er binnenkort aan. Wie niet meer kan wachten tot, die kan voorlopig zijn honger stillen op de PKP-expo. Een terugblik op ruim 35 jaar Pukkelpop in de Bibliotheek van Hasselt.

Pukkelpop 2023 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus. De ticketverkoop voor Pukkelpop 2023 loopt via de officiële ticketwebsite, maar de combitickets zijn helaas allemaal de deur uit. Daar kan je ook andere ticket upgrades aanschaffen of VIP-tickets. Wie nog wil overnachten op het festival zal snel moeten zijn, Camping Relax is volzet en ook Camping Chill nadert de maximumcapaciteit. Wie nog een combiticket wil, is er helaas aan voor de moeite. Kan je niet naar Pukkelpop 2023? Dan kan je vanaf 1 augustus via de officiële omruilservice op een andere naam laten zetten.