fbpx

Brakrock 2023 dropt timetable

Brakrock 2023Nog twee weken tot de festivalpoorten van Brakrock 2023 openen. Een ideaal moment voor de organisatie om de timetable nog een beetje door elkaar te schudden en de finale versie neer te leggen. Helaas moeten we nog enkele afzeggingen noteren met Pegboy en Sworn Enemy. The Stitches en Death Before Dishonor nemen de open plekjes in.

Het programma van de Acoustic Stage is ook afgerond. Daar staan Joe Mcmahon van Smoke or Fire, Hans Roofthoofd van F.O.D, Jason Devore from Authority Zero, Donald Spence van Versus The World, Karolina van CF98, Mike Noegraf, Jen Razavi van The Bombpops en Tim Van Doorn op de planken.

Brakrock 2022 Circle JerksDit jaar worden er maar drie podia neer geplant in het festivalpark. De Riverstage, Woodstage en Ruinstage. Al zal die laatste wel een upgrade krijgen en aan de Belgian Beer Bar zal je naast een stevig bier ook kunnen genieten van akoestische sessies. Eerder werden al PennywiseThe Toy Dolls, PulleyJanez Detd, Terror, Satanic Surfers, Good RiddanceMadball, Dog Eat Dog, H²0, Me First & The Gimme GimmesFrank Turner & The Sleeping Souls op de affiche gezet.

Wie nieuwsgierig is naar Brakrock, kan onze review van voorbije zomer eens bekijken. Verder hebben we nog enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen!

Brakrock Ecofest 2023 vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus in het park aan de Kasteelruïne Ter Elst te Duffel. Momenteel zijn er al combitickets te koop via de Brakshop aan 125 euro. Dagtickets zijn beschikbaar aan 70 euro en een plekje op de camping kan je reserveren voor 15 euro. Wie nood heeft aan een locker kan deze ook al reserveren vanaf 8 euro.

Timetable Brakrock 2023 Vrijdag 4 Augustus
Timetable Brakrock 2023 Vrijdag 4 Augustus
Brakrock 2023 dropt timetable Zaterdag 5 Augustus
Brakrock 2023 dropt timetable Zaterdag 5 Augustus