fbpx

Nieuwe lading namen voor Lokerse Feesten 2015

Nieuwe lading namen voor Lokerse Feesten 2015Opnieuw een nieuwe lading namen voor de Lokerse Feesten 2015! Dance-fanaten mogen zich verheugen op Martin Solveig, Goose, Trentemøller, Etienne De Crécy présente Superdiscount 3, Nouveau Riche All Stars en Leftfield.

Fans van het zwaardere gitaarwerk worden dan weer verwend met Channel Zero, die we eerder deze week al wisten aan te kondigen, Janez Detd met een exclusieve Belgische festivalshow en La Muerte. Voor de liefhebbers van pure pop zijn er concerten van Milow, Yevgueni en nieuwe Engelse belofte Rae Morris.

Tenslotte krijgen in de Red Bull Elektropedia Stuff en Vuurwerk op 5 augustus het gezelschap van niemand minder dan Lefto. Andere namen die al bekend waren zijn MikaChicBelle & Sebastian, dEUS, Marco Borsato, Clouseau, Kaiser Chiefs, Channel Zero op de metal-dag en een pak Elektropedia namen.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. De ticketverkoop voor 31 juli, 1, 2, 3, 5, 6 en 9 augustus loopt momenteel via de website van het festival. Er zijn ook 10-dagen combitickets in beperkte oplage en deze kosten 140€.