fbpx

Metallica kondigt enkele Europese festivals voor 2024 aan

Metallica kondigt enkele Europese festivals voor 2024 aanGoed nieuws voor Metallica fans! De M72 World Touris blijkbaar nog niet verzadigd, want de Amerikaanse band zal ook festivaloptredens geven op woensdag 29 mei in Milaan voor het Italiaanse I-Days en woensdag 26 juni op het Noorse Tons of Rock. Helaas nog steeds geen Belgische datum, maar we geven de moed niet op! De aankondiging van metallica werd namelijk afgesloten met onderstaande boodschap.

Additional acts at both festivals will be announced in the coming weeks. You might also want to keep your eye on Metallica.com for additional summer updates… we might just be adding two more stops (major hint!!) by the end of the month.

Metallica kondigt enkele Europese festivals voor 2024 aanAls we meteen naar de openstaande data in hun agenda bekijken, dan nemen we meteen een gokje op het weekend van Graspop, Hellfest en Pinkpop. Helaas hebben we in Graspop weinig vertrouwen omdat hun support act al gebombardeerd is tot headliner. Ook Rock Werchter gaan we al schrappen, dan staat de band met een dubbele booking in Polen. Schieten nog over: Werchter Boutique of TW Classic 2024 in hun favoriete Festivalpark te Werchter. Aftellen dus naar het einde van de maand en niet alleen voor ons salaris, ook al gaat het nodig zijn omdat Graspop en Rock Werchter dan in verkoop gaan.

Metallica kondigt enkele Europese festivals aan voor 2024 met I-Days Metallica kondigt enkele Europese festivals aan voor 2024 met Tons of Rock

Metallica

Metallica werd opgericht in 1981 en zijn in de voorbije 40 jaar uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke en succesvolle metalbands uit de geschiedenis. Ze verkochten miljoenen albums, traden voor miljoenen fans op en werden geroemd met vele prijzen en onderscheidingen. Live weten ze hoge ogen te gooien met stevige shows vol met agressieve drums en ronkende riffs. De ‘M72 World Tour’ viert het nieuwe album ‘72 Seasons’ en wordt verwacht op 14 April 2023. De band zal een in-the-round podium meenemen dat ze neerplanten op de middenstip van bovenstaande stadia en bijhorende Metallica Snake Pit rond de middencirkel.