fbpx

Lokerse Feesten komen met 24 nieuwe namen en uurschema

Lokerse Feesten komen met 24 nieuwe namen en uurschemaWe trappen onze vrijdag af met een leuke portie namen voor de Lokerse Feesten 2018. Het festival voegt maar liefst 24 namen toe aan de programmatie waaronder Eefje De Visser, Sylvie Kreusch, Témé Tan, VRWRK en een Space Pirate Recordings Night met Modestep en James Marvel.

Ook nieuw zijn Krystal Klear, FCL ft Lady Linn, Ed & Kim, Faisel x Hakim, Bafana, Hush Hefner, SolacePhase, Corrupted, Cedex & Higher Underground, Josephine, Black Mamba, Eppo Janssen, Dirk Stoops, Hindu Radio, Catwar & Lilihell, Yones en El Cis. Voor de allerkleinste festivallertjes zal Kapitein Winokio op zaterdagmiddag afzakken.

De organisatie wist eerder al namen aan te kondigen als Kasabian, The Prodigy, Simple Minds, Arsenal, Dropkick Murphys, Bad Religion en meer.

Verder is het nog steeds wachten op de bevestiging van Judas Priest, want die band verklapte zijn komst naar Lokeren al een tijdje geleden. Ze zouden er aantreden op de metaldag.

De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. De ticketverkoop loopt via de website van het festival.

Uurschema Lokerse Feesten 2018