fbpx

Keert AC/DC in 2024 terug naar Europa?

Keert AC/DC in 2024 terug naar Europa? Daar is het Franse festivalorakel Zégut weer, deze keer heeft hij zijn licht laten schijnen op AC/DC in 2024 in Europa. De man die het eerder al bij het rechte eind had over tourplannen van Iron Maiden, Rammstein, Metallica, Linkin Park, Guns N’ Roses, Aerosmith en zoveel meer, beweert nu dat de legendarische Australische hardrockband AC/DC al enkele plekken in Europa heeft bevestigd voor volgend jaar.

Keert AC/DC in 2024 terug naar Europa? Zo zou de band op 12 juni 2024 in het Duitse Olympiastadion staan en op 15 augustus 2024  afzakken naar de Franse Hippodrome de Longchamp nabij Parijs. Die laatste locatie was eerder ook al gastheer voor de Franse editie van Download Festival en ontving de laatste jaren Lollapalooza Paris. Het lijkt er dus op dat na het headlinen van Power Trip, AC/DC de hele zomer van 2024 Europese plannen heeft om de 50e verjaardag van de band te vieren.

Een bezoek aan België, zoals Dessel in 2015 en Werchter in 2016 is dus zeker een mogelijkheid. Voor ons land hebben ze meer dan genoeg beschikbare kaarten op tafel liggen. Weer een eigen avondje in Dessel of Werchter? Of toch liever Boutique of TW Classic? Ook het Koning Boudewijnstadion in Brussel heeft het juiste formaat voor deze Australische hardrockband. De mogelijkheden zijn eindeloos.