fbpx

AC/DC komt naar België op maandag 6 juli 2015

acdcLive Nation zet het jaar in met groots concertnieuws. AC/DC voegt een Belgische datum toe aan zijn Europese Rock Or Bust World Tour! Op maandag 6 juli komt de legendarische rockband naar België! De grootste verrassing is dat ze niet in het Festivalpark Werchter staan, maar op het Festivalterrein De Stenehei in Dessel. Zo komen ze toch een beetje naar Graspopweide, waar ze thuis horen.

De groep wordt in 1973 door de broers Angus en Malcolm Young opgericht in Sydney, Australië. Al 42 jaar lang schrijft AC/DC muziekgeschiedenis. Wereldwijd heeft de band inmiddels meer dan 200 miljoen albums verkocht.

“Back In Black” uit 1980 is nog steeds het op één na best verkochte album ooit. Meer dan 50 miljoen stuks zijn er tot op heden van verkocht. Het jongste album ‘Rock or Bust’, staat sinds de release van begin december helemaal bovenaan de album charts. Het wordt dan ook hard uitkijken naar het komend concert. Nieuw werk en alle grote hits zullen live weerklinken over het terrein van Graspop.

Noteer alvast ook zaterdag 17 januari om 9u in je agenda! De ticketverkoop voor het concert start dan via Ticketmaster! Een ticket kost 86€ (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Per persoon kunnen maximaal 4 tickets worden aangekocht. Geen zorgen, we zullen jullie er ook aan herinneren via onze sociale media!