fbpx

Janez Detd maakt friends bekend voor Punx In The Pit 2024

Janez Detd maakt friends bekend voor Punx In The Pit 2024Nog enkele dagen voor het Belgisch festivalseizoen van start gaat en er staat weer een Belgisch outdoor punkfeest op de festivalkalender. De affiche en timetable waren al een tijdje bekend, maar Janez Detd moest nog enkele vrienden op de gastenlijst zetten. De Vlaamse punkband wordt vergezeld op het podium door Hanne Terweduwe van For I Am, Jonas Meukens van Xink, Dimitri Vinck van Gwyllions en Dieter Meyns als Minx van Flatcat.

Skaters kunnen na een lange en vooral natte winter eindelijk hun board uit de kast halen. Een dag na de feestelijke opening van de nieuwe skatebowl is deze exclusief beschikbaar voor rollende punkers. Verder hebben we nog enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen! Wie nieuwsgierig is met een outdoor punkfeest in Boom, kan onze review van Punk in Drublic 2022 bekijken.

Janez Detd maakt friends bekend voor Punx In The Pit 2024 en deze zomer Brakrock 2024Later in de zomer staat natuurlijk Brakrock 2024 nog op het programma met Alkaline Trio, Descendents, A Wilhelm Scream, Pkew Pkew Pkew, Talco, Less Than Jake, IgniteH2O, Mad Caddies, Evergreen Terrace, Wisdom in Chains, Tusky en veel meer. Vorig jaar wist de organisatie ook al Zebrahead en Strung Out te bevestigen. We noteren alvast nog 20 juni in de agenda voor de laatste namen en headliner.

Punx In The Pit 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei aan het skatepark van De Schorre in Boom. Tickets voor Punx In The Pit zijn beschikbaar via de website aan 46,9 euro. Inwoners van de gemeente Boom of tieners die jonger zijn dan 20 jaar en zich willen verdiepen in deze punk rock high school kunnen een ticketje aankopen aan amper 26,5 euro. Vanaf nu zijn ook parkingtickets beschikbaar aan amper 5,5 euro.

Janez Detd maakt friends bekend voor Punx In The Pit 2024
Janez Detd maakt friends bekend voor Punx In The Pit 2024

Brakrock Ecofest 2024 vindt dan weer plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus in het park aan de Kasteelruïne Ter Elst te Duffel. Early Goose tickets zijn nog beschikbaar via de website vanaf 121,8 euro. Vanaf de lente betaal je 131,5 euro per combiticket en laatkomers moeten vanaf volgende zomer 141,5 euro neerleggen. Er zijn ook al dagtickets te koop vanaf 71,5 euro en een plekje op de camping kost 17,5 euro.