fbpx

Ontdek nu al Punx In The Pit 2024

Ontdek nu al Punx In The Pit 2024 met Heideroosjes #LF22 © Creeping Mac KrokiDankzij de organisatie van Brakrock keert Groezrock een beetje terug met Punx In The Pit 2024! Aan de start van het festivalseizoen staat er dus weer een Belgisch outdoor punkfeest op de festivalkalender. Je kan Punx In The Pit nu al verkennen met onderstaande plattegrond. Op het programma staan Heideroosjes, Janez Detd, No Fun At All, Dog Eat Dog, Deez Nuts, Rupelsoldaten en Apes of The State. Ook de timetable staat al een tijdje online.

Wie nieuwsgierig is met een outdoor punkfeest in Boom, kan onze review van Punk in Drublic 2022 bekijken. Verder hebben we nog enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen!

Ontdek nu al Punx In The Pit 2024 zoals de Belgische editie van Punk In Drublic in BoomLater in de zomer staat natuurlijk Brakrock 2024 nog op het programma met Alkaline Trio, Descendents, A Wilhelm Scream, Pkew Pkew Pkew, Talco, Less Than Jake, IgniteH2O, Mad Caddies, Evergreen Terrace, Wisdom in Chains, Tusky en veel meer. Vorig jaar wist de organisatie ook al Zebrahead en Strung Out te bevestigen. We noteren alvast 1 april en 20 juni in de agenda voor de laatste namen en nog een headliner.

Punx In The Pit 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei aan het skatepark van De Schorre in Boom. Tickets voor Punx In The Pit zijn beschikbaar via de website aan 46,9 euro. Inwoners van de gemeente Boom of tieners die jonger zijn dan 20 jaar en zich willen verdiepen in deze punk rock high school kunnen een ticketje aankopen aan amper 26,5 euro. Vanaf nu zijn ook parkingtickets beschikbaar aan amper 5,5 euro.

Punx In The Pit 2024 Map
Punx In The Pit 2024 Map
Punx In The Pit 2024 De Schorre
Punx In The Pit 2024 De Schorre

Brakrock Ecofest 2024 vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus in het park aan de Kasteelruïne Ter Elst te Duffel. Early Goose tickets zijn nog beschikbaar via de website vanaf 121,8 euro. Vanaf de lente betaal je 131,5 euro per combiticket en laatkomers moeten vanaf volgende zomer 141,5 euro neerleggen. Er zijn ook al dagtickets te koop vanaf 71,5 euro en een plekje op de camping kost 17,5 euro.