fbpx

Punx In The Pit 2024 onthult timetable

Punx In The Pit 2024 onthult timetable met No Fun At AllDankzij de organisatie Brakrock keert Groezrock een beetje terug met Punx In The Pit! Aan de start van het festivalseizoen staat er dus weer een Belgisch outdoor punkfeest op de festivalkalender. Op het programma staan Heideroosjes, Janez Detd, No Fun At All, Dog Eat Dog, Deez Nuts, Rupelsoldaten en Apes of The State. Nu heeft Brakrock de timetable voor Punx In The Pit bekend gemaakt die je hieronder kan vinden.

F.O.D The Once A Virgin ClubWie niet kan wachten, kan op vrijdag 15 maart afzakken naar ‘Cinema Plaza’ in Duffel voor de release party van F.O.D met ‘The Once A Virgin Club’. Zij nemen hiervoor The Day Off, Melonball, March en nog een special guest mee. Wie nieuwsgierig of onbekend is met een outdoor punkfeest in Boom, kan onze review van Punk in Drublic 2022 bekijken. Verder hebben we nog enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen!

Brakrock presenteert Punx In The Pit 2024 met timetableLater in de zomer staat natuurlijk Brakrock 2024 op het programma met Alkaline Trio, Descendents, A Wilhelm Scream, Pkew Pkew Pkew, Talco, Less Than Jake, Ignite, H2O, Mad Caddies, Evergreen Terrace, Wisdom in Chains, Tusky en veel meer. Eerder wist de organisatie ook al Zebrahead en Strung Out te bevestigen. We noteren alvast 1 april en 20 juni in de agenda voor de laatste headliners.

Punx In The Pit 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei in De Schorre te Boom. Tickets voor Punx In The Pit zijn beschikbaar via de website aan 46,9 euro. Tieners die jonger zijn dan 20 jaar en zich willen verdiepen in deze punk rock high school kunnen een ticketje aankopen aan amper 26,5 euro.

Punx In The Pit 2024 onthult timetable
Punx In The Pit 2024 onthult timetable
BrakRock presents Punx In The Pit
BrakRock presents Punx In The Pit