fbpx

Die Antwoord, Deadmau5 en 30 andere naar Lokerse Feesten

Deadmau5 en 30 andere naar Lokerse FeestenWat een stevige lading namen voor de Lokerse Feesten 2018! Het festival pakt uit met de komst van Die Antwoord en Deadmau5, die zullen optreden op zaterdag 4 augustus. Daarnaast zullen ook heel wat Belgische artiesten aantreden zoals Coely, Warhola, TheColorGrey, Glints, Caballero & JeanJass en Woodie Smalls.

Andere nieuwe namen zijn Warhaus, Jasper Steverlinck, Magnus, Broederliefde, Stikstof, Bjarki, Johannes Heil en Yves Deruyter.

Verder is het nog steeds wachten op de bevestiging van Judas Priest, want die band verklapte zijn komst naar Lokeren al een tijdje geleden. Ze zouden er aantreden op de metaldag.

De organisatie wist eerder al namen aan te kondigen als Kasabian, The Prodigy, Simple Minds, Arsenal, Dropkick Murphys, Bad Religion en meer.

De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. De ticketverkoop loopt via de website van het festival. De voorverkoop voor zondag 12 augustus start pas op zaterdag 5 mei om 10u.

Die Antwoord, Deadmau5 en 30 andere naar Lokerse Feesten