fbpx

Dan toch Lokerse Feesten in 2021

Dan toch Lokerse Feesten in 2021Een zomer zonder Lokerse Feesten is als een cafe zonder bier. Daarom zal de organisatie dit jaar toch een alternatief festival uitwerken. 10 dagen lang kan je met een bubbel van 4 genieten aan de Grote Kaai. Elke bubbel krijgt zijn eigen plekje waar je kan rechtstaan, dansen en genieten van mooie zomerdagen.

Ook de eerste namen zijn inmiddels bekend! Zondag 1 augustus zakt Arsenal af naar Lokeren, een dag later is het de beurt aan Hooverphonic. Woensdag 4 augustus staan Brihang en Het Zesde Metaal er op de podiumplanken. Vrijdag 6 augustus zullen Bart Peeters en De Ideale Mannen het beste van zichzelf geven, zowel in de namiddag als de avond. Een dag later zal Clouseau dat netjes overdoen. Gabriel Rios en Novastar gaan de laatste avond van het festival afsluiten.

De Lokerse Feesten 2021 vinden plaats van vrijdag 30 juli tot zondag 8 augustus aan zijn vertrouwde Grote Kaai in Lokeren. Tickets zijn vanaf zaterdag 12 juni om 10u te koop via de website. Wie tickets had voor 2020 kan deze gebruiken als waardebon en krijgt ook toegang tot een exclusieve pre-sale die start vanaf vrijdag 11 juni om 10u.

Lokerse Feesten in 2021