fbpx

Channel Zero exclusief op Metal-dag Lokerse Feesten 2015

Channel Zero exclusief op Metal-dag Lokerse Feesten 2015Topnieuws voor metalheads die een ticket hebben voor de metal-dag op de Lokerse Feesten 2015. Nationale gitaartrots Channel Zero heeft beslist om deze zomer toch 1 exclusieve Belgische festivalshow te spelen. Dat nergens anders dan op de Grote Kaai in Lokeren op zondag 2 augustus.

Eerder waren al Rob Zombie, Soulfly, Black Label Society en Skindred aangekondigd voor deze metal-dag. Wie nog geen ticket heeft kan deze nog altijd aankopen via de website voor 42€ exclusief servicekosten.

Enkele andere namen die al bekend waren voor Lokerse feesten 2015 zijn MikaChicBelle & Sebastian, dEUS, Marco Borsato, Clouseau, Kaiser Chiefs en een pak Elektropedia namen.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. De ticketverkoop voor 31 juli, 1, 2, 3, 5, 6 en 9 augustus loopt momenteel via de website van het festival. Er zijn ook 10-dagen combitickets in beperkte oplage en deze kosten 140€.