fbpx

Alcatraz 2024 onthult data en early bird tickets

Alcatraz 2024De 15e verjaardag van Alcatraz Open Air zit er helaas op, mar we maken nu al een nieuwe afspraak met de prison grounds voor Alcatraz 2024. Het hardrock- en metalfestival zal volgend jaar plaatsvinden van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus op zijn vertrouwde Lange Munte in Kortrijk! Natuurlijk zal er ook weer voorpret voorzien zijn op donderdag 8 augustus.

AlcatrazVoorlopig zijn de eerste namen nog niet bekend, maar dankzij het Duitse Wacken hebben we al een idee welke bands in de buurt zijn voor komende editie. Wie niet zo lang kan wachten is er nog uitstekend nieuws, de organisatie is in blijde verwachting van een indoor broertje. Hell’s Balls 2023 in de Xpo van Kortrijk op 11 november met Carcass, Stratovarius, Peter Pan Speedrock, Asphyx, Sonata Arctica, Suicidal Angels, Carnation, Bark en veel meer.

Je kan nu al een plekje reserveren voor Alcatraz 2024, want via de website zijn er super early bird tickets te koop. Combitickets kan je daar aanschaffen voor 189 euro of voor 350 euro heb je een VIP Combiticket. Je kan ook al een plekje reserveren voor de camping aan 19 euro of Food & drinks coins aankopen aan amper 31 euro per 10 stuks! Tickets voor Hell’s Balls 2023 zijn beschikbaar via deze pagina aan amper 60 euro.