fbpx

Rock Beats Cancer 2023 presenteert affiche en timetable

Rock Beats CancerDe festivalzomer afsluiten kan dit jaar op Rock Beats Cancer 2023. Het festival is een eerbetoon aan Arne, die op 23-jarige leeftijd veel te vroeg is heengegaan. De organisatie ondersteunt met de winst van het festival het onderzoek naar hersentumoren en de behandeling ervan in nauwe samenwerking met UZ Gent. Als al dat moois nog niet voldoende is om af te zakken naar Rock Beats Cancer, dan kan de affiche met bijhorende timetable misschien wel overtuigen.

Rock Beats Cancer by nightZo staan vrijdag Dikke, Gestapo Knallmuzik, Nick North en Medaase achter de draaitafels. Een dag later bestijgen Flip Kowlier, Rhea, Silver Sisters, Ila en Indigo Mango het podium. Die dag bedienen Simon Loncke en Lenoize de DJ-booth, de jongste festivalgangers kunnen dan weer losgaan op De Ketnetband en in de Kids zone.

Rock Beats Cancer 2023 vindt plaats in Sint-Pieter te Ledegem op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. Tickets voor Rock Beats Cancer 2023 zijn beschikbaar via de website waar een combiticket 42,80 euro kost. Dagtickets gaan over de digitale toonbank aan 16,80 euro voor vrijdag of 32,80 euro voor zaterdag. Wie voor het goede doel een drankje te veel op heeft, kan na registratie terecht op de gratis camping!

Rock Beats Cancer Timetable 2023
Rock Beats Cancer Timetable 2023