fbpx

Gene Simmons van KISS maakt affiche Alcatraz 2024 compleet

Gene Simmons van KISS maakt affiche Alcatraz 2024 compleet De komst van AC/DC naar Dessel deert de organisatie van Alcatraz niet. Ze werken rustig verder naar komende editie en met de komst van Gene Simmons is de affiche voor Alcatraz 2024 compleet. Begin deze maand werden ook nog Red Fang en Baroness toegevoegd aan het programma. Helaas is ook bekend dat Pig Destroyer forfait moet geven, maar gelukkig is er al een vervanger gevonden met Sylosis.

Wie er al een dag vroeger wil aan beginnen, kan op donderdag 8 augustus terecht op de Alcatraz pre-party met enkele coverbands op het programma.

Gene Simmons van KISS maakt affiche Alcatraz 2024 compleetEerder werden al de 50 namen bekend gemaakt met Architects en Amon Amarth bovenaan de affiche. Ook Opeth, Clutch, Cradle of Filth, Hatebreed, Satyricon, Paradise Lost, Exodus, Korpiklaani, Finntroll, Life of Agony, Europe, Saxon, Testament, Channel Zero, EpicaWhitechapel, The Ocean, MalevolenceHeideroosjes, Danko Jones en Fleddy Melculy en veel andere Belgische bands hebben al een mooie plek op het programma.

Alcatraz Open Air 2024 vindt plaats op de Lange Munte in Kortrijk van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus. Je kan nu al een plekje reserveren voor Alcatraz 2024 via de website. Combitickets kan je daar aanschaffen voor 209 euro of voor 399 euro heb je een VIP Combiticket. Je kan ook al een plekje reserveren voor de camping aan 21 euro of Food & drinks coins aankopen aan amper 31 euro per 10 stuks!

Gene Simmons van KISS maakt affiche Alcatraz 2024 compleet
Gene Simmons van KISS maakt affiche Alcatraz 2024 compleet