fbpx

AC/DC komt naar Europa en Dessel

AC/DC komt naar Europa en DesselHet hing al geruime tijd in de lucht, maar nu kondigt de band het eindelijk officieel aan. AC/DC staat binnenkort terug op de podiumplanken en komt deze zomer nog naar Europa. Er staat ook een Belgische afspraak op de agenda van de ‘POWER UP’ tour. Vrijdag 9 augustus komt de legendarische hardrockband naar de heilige festivalweide van Graspop in Dessel. Alle aangekondigde data kan je hieronder terugvinden.

AC/DC komt de 50e verjaardag vieren van de band met Angus Young, Brian Johnson, Stevie Young, Matt Laug en een nieuwe bassist die de fakkel van Cliff Williams overneemt.

Tickets voor de Europese ‘POWER UP’ tour van AC/DC gaan in verkoop vanaf vrijdag 16 februari om 10u via Ticketmaster. Voor het concert op De Stenehei in Dessel zijn er alleen reguliere tickets beschikbaar aan 159 euro inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage. Per persoon kunnen maximaal 4 tickets besteld worden. Voor groepsbestellingen vanaf 20 tickets mail je naar groups@livenation.be. Om illegale doorverkoop en fraude te voorkomen, zullen je tickets voor AC/DC pas een paar weken voor de show in Dessel beschikbaar zijn in de Ticketmaster App of in je Ticketmaster account.

Tickets aankopen voor grote concerten zoals AC/DC op vrijdag 9 augustus in de Stenehei te Dessel, kan een frustrerende activiteit worden. Daarom geven wij enkele tickettips mee.

AC/DC tickets

ACDC komt naar Europa en Dessel
ACDC komt naar Europa en Dessel