fbpx

Alcatraz onthult nu al eerste namen voor Hell’s Balls 2024

Alcatraz onthult nu al eerste namen voor Hell’s Balls 2024De festivalzomer moet nog van start gaan met ook een mooie editie van Alcatraz 2024, maar de organisatie werkt al naar het einde van het jaar met Hell’s Balls 2024. Voor de tweede editie prijken de eerste namen op de affiche met Triptykon, Dark Tranquillity, Sodom, Baroness, Primordial, Moonspell, Vltimas, Hellripper, Slomosa, Pallbearer, Wolfheart, Dead Head en The Monolith Deathcult.

Het festival zal dus twee dagen plaatsvinden en op de planning van komende editie staan nog een pak namen te wachten. Het zal niet bij zware metalen blijven, buiten de festivalzone kan je weer terecht in een foodtruckzone.

Hell’s Balls 2024 vindt plaats in de Xpo van Kortrijk op zaterdag 9 en zondag 10 november. Tickets voor Hell’s Balls 2024 zijn meteen beschikbaar via de website. Voorlopig gaan de Early bird combitickets uit de deur aan 99 euro. Er zijn ook Food & Drink coins te koop aan 32 euro per 10 stuks.

Alcatraz onthult nu al eerste namen voor Hell’s Balls 2024
Alcatraz onthult nu al eerste namen voor Hell’s Balls 2024

Alcatraz Open Air 2024 vindt dan weer plaats op de Lange Munte in Kortrijk van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus. Je kan een plekje reserveren voor Alcatraz 2024 via de website. Combitickets kan je daar aanschaffen voor 209 euro of voor 399 euro heb je een VIP Combiticket. Je kan ook al een plekje reserveren voor de camping aan 21 euro of Food & drinks coins aankopen aan amper 31 euro per 10 stuks!

Eerder werden daarvoor al meer dan 50 namen bekend gemaakt met Architects en Amon Amarth bovenaan de affiche. Ook Gene Simmons van KISS, Opeth, Clutch, Cradle of Filth, Hatebreed, Satyricon, Paradise Lost, Exodus, Korpiklaani, Finntroll, Life of Agony, Europe, Saxon, Testament, Channel Zero, EpicaWhitechapel, The Ocean, MalevolenceHeideroosjes, Danko Jones en Fleddy Melculy en veel andere Belgische bands hebben al een mooie plek op het programma.