fbpx

Alcatraz presenteert Hell’s Balls 2023

Alcatraz presenteert Hell’s Balls 2023 met CarcassNog een maand tot Alcatraz 2023, maar de organisatie is in blijde verwachting voor de herfst. Alcatraz Open Air krijgt namelijk een indoor broertje met Hell’s Balls 2023. Meteen zijn ook de eerste namen bekend met Carcass, Stratovarius, Peter Pan Speedrock, Asphyx, Sonata Arctica, Suicidal Angels, Carnation en Bark. Op de planning staat nog een extra headliner en het zal niet bij zware metalen blijven, buiten de festivalzone kan je terecht op een foodtruckzone.

Hell’s Balls 2023 vindt plaats in de Xpo van Kortrijk op zaterdag 11 november. Tickets voor Hell’s Balls 2023 zijn beschikbaar vanaf donderdag 13 juli om 12u via de website. Voorlopig gaan de tickets uit de deur aan amper 50 euro.

Alcatraz presenteert Hell’s Balls 2023
Alcatraz presenteert Hell’s Balls 2023

Alcatraz Open Air 2023 vindt plaats op de Lange Munte in Kortrijk van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus. De reguliere ticketverkoop voor Alcatraz is beschikbaar via de website en niet meer via Ticketmaster. Eerder wist de organisatie al kleppers bekend te maken voor Alcatraz Open Air zoals PowerwolfElectric Callboy, KKs PriestKillswitch Engage, Trivium, Heaven Shall Burn, Biohazard, Alestorm, Dismember, Sepultura en veel meer. De timetable voor het festival kan je hier vinden.