fbpx

Verken nu al Paradise City 2022

Verken nu al Paradise City 2022De poorten van Paradise City 2022 gaan bijna open! Een ideaal moment om nu al het festivalterrein te verkennen. Zo heb je meer tijd om die laatste keuzes te maken in de timetable.

Vergeet zeker niet om ook de nieuwe camping te ontdekken of download de app waar je alle informatie bij de hand hebt.

Gebruik onze checklist om je zak te maken en controleer of je campingspullen nog fris ruiken. Het belooft een zonnig paradijs te worden, dus lichte kledij en zonnecrème is zeer aan te raden.

Verken nu al Paradise City 2022 © Fille Roelants

Dit jaar heeft Paradise City toppers weten te strikken zoals Dixon, Shanti Celeste, Ki/Ki, Courtesy, John Talabot, Maribou State, Weval, Map.Ache, Bibi Seck, Fatima Yamaha, Seinfeld, Mind Against, Nico Morano en veel meer. Maar de grootste headliner van het festival is natuurlijk de natuur en daarvoor kan je alle initiatieven ontdekken via de website.

Paradise City Festival 2022 vindt plaats op het domein van Kasteel Ribaucourt in Perk op 1, 2 en 3 juli. De ticketverkoop voor Paradise City 2022 loopt nog steeds via de website. Dagtickets gaan voorlopig de deur uit aan €64, combitickets aan €129 of €145 inclusief camping. De organisatie werkt ook aan een Oostenrijkse editie en een nieuw festival in Doel.

Verken nu al Paradise City 2022
Verken nu al Paradise City 2022