fbpx

Paradise City Festival 2025 onthult data van 10e editie

Paradise City Festival 2025 onthult data van 10e editieOok volgende zomer kunnen we weer ecologisch verantwoord genieten en feesten op groene festivalweides. Zo heeft de organisatie van Paradise City 2025 bekend gemaakt dat komende editie zal plaatsvinden van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juni. We kijken nu al uit naar de 10e editie in de zomer van 2025. Op de eerste namen en ticketinformatie is het nog even wachten, maar we maken nu al een afspraak met het vertrouwde domein rond Kasteel de Ribaucourt te Perk.

Meer dan 43.000 bezoekers genoten van 134 artiesten op een editie dat volledig draaide op hernieuwbare energie. Grotendeels was deze energie afkomstig van zonnepanelen en groene stroom aangevuld met HVO-diesel. De zonnepanelen hadden een totale oppervlakte van 372m², inclusief een drijvend zonnepaneel van 120m² en zonnepaneeltafels voor het opladen van mobiele telefoons. Ook buiten het festivalterreinen werd gedacht aan de ecologische voetafdruk met feesttreinen, nachttreinen en elektrische pendelbussen. We kunnen nog een heel boek schrijven over de inspanningen van de organisatie, maar die kan je ook ontdekken op Paradise City Festival 2025.

“De opbouw van ons festival nam een maand in beslag en draaide volledig op zonne-energie. We hadden zelfs een energieoverschot. Ons doel blijft om het festival volgend jaar 100% op groene, hernieuwbare én uitstoot loze energie te laten draaien.”