fbpx

The Kids vervangen The Adolescents op Brakrock Ecofest 2022

The Kids vervangen The Adolescents op Brakrock Ecofest 2022
The Kids @ Groezrock 2013 © Achim Raschka
Helaas, alweer een afvaller voor Brakrock Ecofest 2022. De Californische punkrockers van The Adolescents zakken deze zomer niet af naar Europa. De organisatie van Brakrock had meteen een vervanger klaar. We krijgen een stukje Belpop geschiedenis op het festival met de komst van The Kids.

The Kids nemen de plaats in van Belvedere op zaterdag van de Woodstage, die dan weer verhuizen naar de plek van The Adolescents op de River Stage.

Lagwagon Eerder wist de organisatie al stevige namen te strikken zoals Lagwagon, Descendents, Circle Jerks, Sick Of It All, The Bouncing Souls, Comeback Kid, Dri, Mad Caddies, Authority Zero, No Fun At All, Strung Out, Zebrahead, The Flatliners, F.O.D. en veel meer. We verwachten nog één band op de timetable die de Ruinstage zal afsluiten op vrijdag 5 augustus.

Brakrock Ecofest 2022 vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus op Ter Elst in Duffel. Tickets voor Brakrock 2022 zijn beschikbaar via de Brakshop. Een combiticket heb je al voor €96 en toegang tot Camp Brak kost €15. Dagtickets zijn beschikbaar aan 60€.

Affiche Brakrock EcoFest 2022
Affiche Brakrock EcoFest 2022