fbpx

Paradise City 2022 presenteert nieuwe camping

Paradise City 2022 presenteert nieuwe campingDe organisatie van Paradise City 2022 telt verder af naar de zomer. Na de affiche en dagindeling, hebben ze nu de camping onder handen genomen.

Zo komt er een chill zone met sfeervolle, maar rustige DJ sets. Voor de actievelingen een zone voor workouts en yoga. Wil je een zone voor jezelf en je vrienden? Dan kan je een Friend Zone reserveren die voorzien is met stopcontacten.

Paradise City SunnyParadise City wil de afvalberg zo klein mogelijk houden en daarom zal er ook een Recyclage Park aanwezig zijn. Eigen (warme) drank meenemen hoeft niet meer, de organisatie voorziet fris bier op de camping buiten de festivaluren en gratis drinkwater.

Om het af te leren schenken ze nog enkele nieuwe namen met Chez Damier, Ojerime en Portable. De grootste headliner van het festival is natuurlijk de natuur en daarvoor kan je alle initiatieven ontdekken via de website.

Paradise City Festival 2022 vindt plaats op het domein van Kasteel Ribaucourt in Perk op 1, 2 en 3 juli. De ticketverkoop loopt via de website. Dagtickets gaan voorlopig de deur uit aan €64, combitickets aan €129 of €145 inclusief camping. De organisatie werkt ook aan een Oostenrijkse editie en een nieuw festival in Doel.

Affiche Paradise City 2022
Affiche Paradise City 2022