fbpx

Timetable en praktische info voor Rammstein in Oostende

Timetable en praktische info voor Rammstein in OostendeKomende zomer zet Rammstein het Park De Nieuwe Koers te Oostende weer in vuur en vlam. Nu de Duitsers gestart zijn met hun Europese stadiontour is het tijd voor enkele praktische tips en de timetable. Zo opent het concertpark al vanaf 16u. Tijd genoeg om te aperitieven en een fondke te leggen, want Duo Abélard start hun set pas om 19u30. De show van Rammstein duurt dan weer van 20u30 tot ongeveer 22u45.

Eten & Drinken

Eten & Drinken op Rammstein in OostendeNet zoals Graspop en veel andere festivals, werken ze ook in het Park De Nieuwe Koers van Oostende met een cashless kaartsysteem. Kaarten verkrijg je aan de kassa’s ter plaatse en kan je opladen via QR-code, Bancontact, Visa, Mastercard of zelfs cash. De kassa’s en drankstanden kan je hieronder al ontdekken via het terreinkaartje. Vanaf 20 juni vind je meer info over de betaalkaarten via feuerkaart.be.

Tot drie weken na het concert kan je aanvragen om het tegoed teruggestort te krijgen. Hiervoor betaal je €1. Er wordt in het concertpark gebruik gemaakt van herbruikbare bekers waarvoor je 1€ waarborg betaalt met dezelfde kaart.

Met de trein naar Oostende

Met de trein naar Rammstein in OostendeTjoeke tjoeke tuut! De hartendief van Spring heeft net als het treinstation van Oostende een vlotte treinverbinding met de rest van het land. De organisatie zet samen met de NMBS speciale nachttreinen in voor beide concertdagen. Een plekje op de nachttrein kan je vanaf woensdag 5 juni reserveren via de website van de NMBS voor amper 20 euro.

Een Nachttrein Ticket Rammstein bevat een heenreis vanaf een Belgisch station tot Oostende, een pendelbus van en naar het concertpark, een terugreis met nachttrein naar keuze en 24u gratis parkeren op een NMBS-parking.

Of met de bus

Of met de bus naar Rammstein in OostendeGeen BOB gevonden? Dan kan je via Event Shuttle een plekje reserveren op een concertbus. De concertbus pikt je op in jouw gemeente naar keuze en brengt je onderweg al in de sfeer tot vlak bij de ingang van het concertpark. Na het concert zet deze bus je weer af aan de halte in uw gemeente en dat vanaf 20 euro. Leg je zelf een bus in met meer dan 12 personen? Dan kan je een gratis parkeerplaats reserveren via dit formulier.

Tour de Rammstein

Tour de RammsteinWie nog een laatste training wenst voor de start van de Tour de France, die kan pedaleren via de fietsroutes vanuit Oostende, Middelkerke, Gistel of Oudenburg. Aan het concertpark kan je je stalen ros gratis achterlaten in een bemande fietsstalling. Fietsstalling Oost kan je vinden aan Luchthaven Oostende en fietsstalling West op de hoek van de Duinkerkseweg en de Spalaan.

Is de conditie na een lange natte winter nog niet op peil? Dan kan je voor amper 5 euro terecht op de Park & Bike-parking vlak bij de snelweg. Na een proloog van 8km op donderdag 27 juni of vrijdag 28 juni, ben je al aan een fietsstalling van het concertpark.

Met de auto of moto naar Rammstein

Rammstein in OostendeHet kuststadje Oostende en de wegen rondom het park zijn niet voorzien op massa evenementen. Verschillende straten in de omgeving zullen worden afgesloten en er geldt een parkeerverbod. Er worden wel drie tijdelijke parkings ingericht. Zone A is inclusief een pendeldienst van 5 minuten. Zone B is alleen bereikbaar te voet na een halfuurtje stappen. Zone C ligt aan de snelweg en is een kwartiertje pendelen.

Om toegang te krijgen tot de parkings moet je een parkingticket van 25 euro aankopen voor donderdag 27 juni of vrijdag 28 juni. Kom je met de moto, dan betaal je amper 5 euro voor de motoparking op wandelafstand van het concertpark. Gebruik de QR-code op je parkeerticket om naar de parkings te rijden. De routebegeleiding via de QR-code houdt in real-time rekening met de verkeersmaatregelen.

Tickets voor Rammstein in Oostende

Tickets voor de shows van Rammstein op 27 en 28 juni 2024 in Oostende waren te koop via Ticketmaster. De ticketprijzen starten vanaf 112 euro per staanplaats en een plaats in de Feuerzone of de tribune kost dan weer 133 euro. Tickets zijn beschikbaar vanaf 20 juni in de Ticketmaster App of je kan deze afprinten via je Ticketmaster Account of Eventim. Nog niet gevonden? Dan kan je je ordernummer en de naam waarmee je de tickets kocht, mailen naar help@ticketmaster.be.

Rammstein Koning Boudewijnstadion tickets

Terrein en praktische info voor Rammstein in Oostende
Terrein en praktische info voor Rammstein in Oostende