fbpx

Timetable en praktische info voor Rammstein in Brussel

RammsteinDe komende dagen zet Rammstein het Koning Boudewijnstadion van Brussel in vuur en vlam. Een ideaal moment om enkele praktische tips mee te krijgen, je tickets te zoeken en onderstaande timetable te noteren. Zo opent het stadion al vanaf 16u. Tijd genoeg om te aperitieven en een fondke te leggen, want Abélard start hun set pas om 19u30. De show van Rammstein start dan weer om 20u30 en loopt tot ongeveer 22u45.

Naar het Koning Boudewijnstadion van Brussel

Rammstein 19De organisatie raadt aan om met het openbaar vervoer af te reizen. Zo kan je de trein nemen van en naar Brussel-Zuid waar je kan overstappen op MIVB-metrolijn 6 richting Koning Boudewijn. Op je concertticket vind je een code voor een MIVB Event Pass die je gratis toegang geeft tot tram en bus. Je kan jouw Event Pass afhalen aan een van de 315 verkoopautomaten in de metrostations en aan enkele bovengrondse tram- en bushaltes van de MIVB.

RammsteinHet Koning Boudewijnstadion ligt op wandelafstand van enkele metrostations. Als je een ticket hebt voor het middenplein of tribune 2, stapt je uit aan Houba-Brugmann. Heb je een ticket voor tribune 3 of 4, dan kan je gebruik maken van halte Heizel. Verder liggen de haltes Heizel (7), Stadion (51, 93), Koning Boudewijn (84, 88), Esplanade (3), Boudewijn (9) en Eeuwfeest (19) op wandelafstand. Wie vanuit de Noordrand van Brussel komt, kan gebruik maken van De Lijn bussen 230, 231, 232, 233, 240, 241, 242, 243, 246, 250, 251, 260 en 820.

Rammstein FietsSportievelingen kunnen via fietsroutes vanuit Brussel, Mechelen of de Noordrand afzakken naar het stadion. Je kan je fiets gratis stallen in gratis, bewaakte fietsenparkings vlak bij de ingang. Je kan kiezen tussen Victor Boin stadion aan Houba de Strooperlaan of Keizerin Charlottelaan naast Brussels Expo parking A.

Woon je te ver om met de fiets te komen? Neem je fiets mee in/op de auto en parkeer gratis net buiten Brussel. De rest van het traject naar het stadion leg je dan al fietsend af. Parkeren kan dan aan Plantentuin Meise of Basilix Sint-Agatha-Berchem.

Rammstein TillMet de auto naar Brussel, zeker met werken aan het viaduct, raden we ten zeerste af. Heb je geen andere keuze, dan kan je parkingtickets aankopen voor Parking C aan 15 euro. Parking C opent elke dag vanaf 9u en is te bereiken via uitrit 7A van de ring. Verder rijden dan Parking C heeft geen zin, er geldt een parkeerverbod op de Heizelsite en omliggende straten.

In het Koning Boudewijnstadion

Waarom is mijn festivalpintje zo duur?Voor de aankoop van eten en drinken wordt er gewerkt met een Feuer kaart. Een cashless kaart die je kan verkrijgen aan de kassa’s in en rond het stadion. Je kan deze opladen via bancontact, visa, mastercard of cash ter plaatse aan een kassa’s. Je kan het menu nu al raadplegen via de website, daar kan je ook het beschikbare saldo raadplegen als het mobiel netwerk het toelaat.

Rammstein

Heb je te vroeg gepiekt? Tot drie weken na het concert kan je een refund aanvragen voor 1 euro. De togen in het stadion sluiten na het einde van de show, buiten het stadion zal dat een halfuurtje later zijn. Er wordt ook gewerkt met herbruikbare bekers met een waarborg van 1 euro.

Er zijn lockers beschikbaar voor tickethouders op het veld met een grijs ticket. Dus alleen voor fans met staanplaatsen of golden circle.

Er zijn nog enkele tickets voor de drie concerten van Rammstein in Brussel beschikbaar via Ticketmaster. De ticketprijs start vanaf 95 euro en per persoon kunnen maximaal 6 tickets worden aangekocht. Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents van Rammstein in het Koning Boudewijnstadion van Brussel. De enige officiële ticketkanalen zijn Ticketmaster en Eventim. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang.

Rammstein Koning Boudewijnstadion tickets

Toegang Rammstein Koning Boudewijnstadion
Toegang Rammstein Koning Boudewijnstadion