fbpx

Pukkelpop presenteert PKP DWNTWN 2023

PKP DWNTWN 2023 Timetable zaterdag 5 augustusWie niet meer kan wachten tot Pukkelpop, die kan komend weekend al terecht op PKP DWNTWN 2023. Zo brengt de organisatie tijdens de opbouw van het festival de Pukkelpopsfeer naar de Hasseltse binnenstad. Zaterdag 5 augustus kan je op drie locaties genieten van gratis concerten. Ila, Sons, Prinsezy en ADF Samski openen in de namiddag het Quartier Bleu. Hierna gaan de optredens verder met opkomend talent als Ise en Sam De Nef op het Van Veldekeplein. Het feest gaat verder op het Groenplein met Michael MidnightKwijt Trek System en Faisal. Voor een afterparty moet je bij Ken Ishii in Café Café of yAAri b2b Casper Cox in De Serre zijn.

Affiche PKP DWNTWN 2023Op zondag 6 augustus staat het Kolonel Dusartplein in teken van streetstyle met 3×3 basket, skatejams en boulder en veel meer. Voor live street art painting moet je dan weer bij Saga en David Bruce zijn. De muzikale sfeer wordt verzorgd door ManzMayaPrinsezy en Raylune.

In de bibliotheek van Hasselt kan je terecht voor twee gratis Pukkelpop expo’s. PKP Lined Up staat er al een tijdje en is een terugblik op ruim 35 jaar Pukkelpop. Voor Stardust neemt David Vannucci je mee achter de schermen van de Main Stage op Pukkelpop 2022.

Pukkelpop 2023

Pukkelpop PKPHeadliner voor Pukkelpop 2023 op vrijdag is Billie Eilish, zaterdag toppen Angèle en Anne-Marie de affiche. Op de slotdag staan The Killers en Florence + The Machine op het festival. Andere kleppers op de affiche zijn MacklemoreSub Focus2ManyDJsNothing But Thieves, M83Limp Bizkit, Stick To Your GunsYou Me at SixYungblud, Moderat, Turnstile, Dropkick Murphys en Foals.

Pukkelpop 2023 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus. De ticketverkoop voor Pukkelpop 2023 loopt via de officiële ticketwebsite, maar de combitickets zijn helaas allemaal de deur uit. Daar kan je ook andere ticket upgrades aanschaffen of VIP-tickets. Wie nog wil overnachten op het festival zal snel moeten zijn, Camping Relax is volzet en ook Camping Chill nadert de maximumcapaciteit. Wie nog een combiticket wil, is er helaas aan voor de moeite. Kan je niet naar Pukkelpop 2023? Dan kan je via de officiële omruilservice op een andere naam laten zetten.

PKP DWNTWN 2023
PKP DWNTWN 2023