fbpx

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022We hebben nog wat in te halen van de voorbije jaren. Dat dacht ook de organisatie van Tomorrowland 2022. Dit jaar zal het festival maar liefst drie weekends plaatsvinden. Dat zijn heel wat DJ’s die negen dagen lang het feest zullen begeleiden in de Schorre in Boom. Jammer genoeg is het met 15 podia onmogelijk om elke dag al je favoriete acts te bewonderen.

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 maar niet met Dimitri Vegas & Like MikeDaarom presenteren wij 10 aanraders voor het festival! Elke dag eentje en niet zomaar DJ’s die een plaatje komen draaien. In ieder geval niet te missen in de timetable. Zo heb je extra tijd om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog fris ruiken. Vergeet zeker de app niet, zo heb je alle informatie over Tomorrowland 2022 bij de hand.

Tomorrowland 2022 Weekend 1

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met De Jeugd van TegenwoordigVrijdag 15 juli: De Jeugd van Tegenwoordig (The Library 18:00-19:00): Faberyayo, Vieze Fur, Willie Wartaal en beatslager Bas Bron hebben zowat elk podium in Vlaanderen en Nederland al bestegen. Weg met de vastgeroeste clichés van de hiphopscene en gewoon een leuk feestje bouwen met hun eigen taaltje en generatieloze hits. Op Tomorrowland krijgen we een stevig kantje met extra visuals en zelfs postmoderne dresscode. Doe je beste witte kleertjes en dansbeentjes aan!

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met Timmy TrumpetZaterdag 16 juli: Timmy Trumpet (Main Stage 21:50-22:50): Wie denkt dat er op Tomorrowland alleen maar USB-sticks te horen zijn, is goed mis. Helemaal uit Australië met hoed, zonnebril en trompet en klaar om te toveren met een mix van stevige beats, special guests, jazz invloeden en elk andere hit waar je al eens blaasinstrument in hebt gehoord.

Een feestje waarin zelf après-ski liefhebbers al eens een deuntje zullen herkennen. Herkansing is mogelijk want Timmy Trumpet keert terug tijdens het tweede weekend op vrijdag 22 juli in The Library om 22u.

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met DJ Diesel aka Shaquille O'NealZondag 17 juli: Diesel (Monstercat 20:30-21:30): Met zijn 2 meter 16, de allergrootste DJ van het festival. 30 jaar geleden al Rookie of the Year, in 2000 MVP en daarnaast ook nog 4 NBA titels op zijn naam. Jawel, 15x NBA All Star legende Shaquille O’Neal is aanwezig op Tomorrowland 2022. Niet alleen om te feesten of een balletje te gooien, maar vooral om een set op enorm hoog tempo af te leveren. Deze set heeft meer vaart dan hijzelf op een basketbalveld.

Tomorrowland 2022 Weekend 2

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met Eric Prydz en zijn HOLOVrijdag 22 juli: Eric Prydz presents HOLO (Freedom 23:00-00:30): Deze Zweed werd in 2004 wereldberoemd met zijn hit ‘Call On Me’ die huidige dertigers zich vooral herinneren omwille van de videoclip. (Voor de twintigers, een videoclip was zoals een YouTube video die werd afgespeeld op een muziekzender zoals MTV, TMF of JIMtv. Je kon deze zenders ontvangen via een kabel uit de muur die je in je TV moest rammen).

Bijna 20 jaar later is deze hit niet meer te horen in zijn DJ-sets, maar imponeert hij het publiek op een heel andere manier. Laat je vooral verrassen door het visuele aspect van Eric zijn set. Ook tijdens het eerste en laatste weekend staat Eric met zijn HOLO op het festival, telkens op vrijdag van 23u tot 00u30.

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met Jana VitiligoZaterdag 23 juli: Jana Vitiligo (Ketaloco 14:30-16:00): Tot zeer kort voor het festival beter bekend als Jana. Een lokaal streekproduct met heel wat technische bagage en eigenares van haar eigen agentschap. Jaren verscholen achter de zonnecrème, maar nu op het festival kan ze helemaal zichzelf zijn. Zoals haar artiestennaam het al verraadt, lijdt ze aan de bekende huidaandoening vitiligo. Niets om je voor te schamen. We verwachten een verlossende set en een flitsend feest.

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met Immer HansiZondag 24 juli: Immer Hansi (Moose Bar 19:00-20:00): Het festivalseizoen is geopend! Laat de drankjes niet verdampen, we gaan nu lekker stampen. Ja we gaan los op de apres-ski en zingen Duits op zijn Jean-Marie Pfaff’s. Immer Hansi is meer dan een gezellig feest, verwacht veel shotjes en confetti bazooka’s! In De Schuur van de Moose Bar gaan we van Tapf naar Tapf. Een winterse Reünie op het Zomerse Tomorrowland.

Tomorrowland 2022 Weekend 3

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met 2ManyDJsVrijdag 29 juli: 2ManyDJs (Crystal Garden 23:00-00:00): Moeten we de broers Dewaele nog introduceren? Als je David Bowie vervangt op Werchter, Pukkelpop afsluit en een heel radiostation mag mixen op het bekendste videospel ter wereld, kunnen we daar niet veel aan toevoegen. Al zijn we benieuwd wat de broers nu weer uit hun eclectische platenbak zullen toveren. Mogen we weer iets speciaal verwachten wat betreft het visuele aspect? We zijn tenslotte toch op Tomorrowland voor een reden.

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met PartyfriexZaterdag 30 juli: Partyfriex (Moose Bar 20:00-21:00): Een duo dat recht uit een klein cafeetje op de Belgisch/Nederlandse grens komt. Een uurtje zomerse carnaval te midden van De Schorre met een hoop confetti en meezingers. Alles wat deze jongens aanraken veranderd instant in een Turbonaise. Kortweg, ideale muziek om op te zuipen en een zomerse avond in te duiken!

Onze aanraders voor Tomorrowland 2022 met Lazer Major van DiploZondag 31 juli: Major Lazer (Main Stage 22:50-23:50): Watch Out For This! Drie weekends Tomorrowland tot een goed einde brengen, dan moet je van goede huize zijn. Of je kan voor de complete chaos kiezen van Diplo en zijn project Major Lazer. Nog eenmaal alles geven en Pon De Floor Maja Layza! Ook de eerste avond van het eerste weekend zal Major Lazor in chaos afsluiten.  

De Schorre

Dit was Punk In Drublic in De Schorre Boom BelgieElke dag: De Schorre: 12:00u-01:00: De grootste headliner van het festival is De Schorre waar zelfs de stoerste punkfestivals extra glans krijgen. Het domein is zonder festival al prachtig om te ontdekken, maar de organisatie haalt met hun feeërieke decors alles uit het recreatiedomein. Geef je ogen de kost en geniet ook zonder de beats van het domein. Op het festival sta jij als bezoeker centraal, de hele wereld komt naar Tomorrowland voor een reden. Na de afbraak opent het domein haar deuren weer vanaf 13 augustus. Bij deze ook een tip voor een zomerse wandeling als u bekomen bent van Tomorrowland 2022.