fbpx

Stad Hasselt en Pukkelpop presenteren PKP DWNTWN 2022

Stad Hasselt en Pukkelpop presenteren PKP DWNTWN 2022Na een pauze van twee jaar keert PKP DWNTWN in 2022 terug naar de Hasseltse binnenstad. Zo wilt het festival de band tussen Pukkelpop en de Limburgse hoofdstad versterken.

Op zaterdag 6 augustus kan je op drie verschillende locaties in de binnenstad genieten van dakconcerten. Afspraak aan het Groenplein, Quartier Bleu of het dakterras van Très Belge. Voor de afterparty moet je in De Serre of Café Café zijn. Alle concerten en DJ-sets liggen op wandelafstand van mekaar en zijn gratis. Voor de line-up moeten we nog wachten tot 1 augustus.

Stad Hasselt en Pukkelpop presenteren PKP DWNTWN 2022Een dag later wordt het Capucienenplein één grote speeltuin waar DJ-sets, live street art, foodtrucks, 3×3 basket en een skatejam de sfeer bepalen. Wil je meedoen aan de 3×3 basketwedstrijden? Schrijf je hier in en wie weet mag jij je kunsten tonen tijdens het festival of win je nog een ticket voor Pukkelpop 2022. De 3×3 basket en skatejams zijn volledig gratis, maar op voorhand inschrijven via deze website is noodzakelijk.

Hear Hear 2022

PKP DWNTWN 2022 vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in de Hasseltse binnenstad. PKP DWNTWN is gratis toegankelijk en zo kan je maar liefst drie weekends lang genieten van de Pukkelpop sfeer.

Een week later vindt Hear Hear 2022 plaats op zondag 14 augustus op de Pukkelpopweide. Tickets voor Hear Hear 2022 zijn beschikbaar via de website. Een dagticket kost 95 euro, drankbonnen 30 euro per 10 stuks.

Pukkelpop PKPHet hoofdfestival Pukkelpop 2022 vindt plaats van donderdag 18 tot zondag 21 augustus op de Pukkelpopweide. Tickets voor Pukkelpop zijn beschikbaar via de website. Een combiticket kost dit jaar 245 euro en dagtickets zijn beschikbaar vanaf 115 euro. Camping Chill recht tegenover de weide kost 30 euro, Camping Relax is gratis inbegrepen bij een ticket.