fbpx

Ontdek nu al Alcatraz 2023

Ontdek nu al Alcatraz Open Air 2023Nog enkele weken te gaan tot Alcatraz Open Air 2023. We vieren dan de 15e verjaardag van het festival. Een ideaal moment om al eens de Prison Grounds te verkennen. Zo krijgt El Presidio een stevige upgrade en wordt meteen het grootste rockcafé van het land. De tocht van de Graveyard door de woestijn naar het festival wordt ferm ingekort door een tussenweg en krijgt ook een upgrade met een foodtrucks, shelters, chill zones, yoga en zoveel meer.

Alcatraz 2023Vergeet dus niet om de laatste keuzes te maken in de timetable. Gebruik onze checklist om je zak te maken en controleer meteen of je campingspullen nog fris ruiken na een vorig zwaar metalen festival. De organisatie is ook in blijde verwachting van een indoor broertje met Hell’s Balls 2023. Verder hebben we nog enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen!

Eerder wist Alcatraz al kleppers bekend te maken zoals PowerwolfElectric Callboy, KKs PriestKillswitch Engage, Trivium, Heaven Shall Burn, Biohazard, Alestorm, Dismember, Sepultura en veel meer.

Alcatraz Open Air 2023 vindt plaats op de Lange Munte in Kortrijk van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus. De reguliere ticketverkoop is beschikbaar via de website en niet meer via Ticketmaster. Daar kan je een combiticket aanschaffen voor 199 euro of een VIP-combiticket voor 360 euro. Je kan ook al een plekje reserveren voor de camping aan 18 euro of Food & drinks coins aankopen aan 30 euro per 10 stuks! Mag het iets meer zijn? Misschien is Glamping dan wel iets voor jou.

Ontdek nu al Alcatraz 2023
Ontdek nu al Alcatraz 2023