fbpx

Lokerse Feesten 2017 voegt 19 nieuwe namen toe

Lokerse Feesten 2017 voegt 19 nieuwe namen toe met Mark RonsonDe organisatie van de Lokerse Feesten 2017 laat 19 nieuwe namen op ons los! Vrijdag 4 augustus krijgen Pixies het gezelschap van Black Box Revelation. Op de metalzondag 6 augustus vervoegen Apocalyptica performing Metallica by four cellos en The Amity Affliction de programmatie. Dinsdag 8 augustus is het de beurt aan Ben Harper, Tom Odell, Het Zesde Metaal en Tamino.

Woensdag 9 augustus zakken Less Than Jake, Sublime With Rome en Slaves af. Die dag zijn er ook al namen voor de indoor zaal end ie zijn Kapitan Korsakov, Cocaine Piss en La Jungle. Op donderdag 10 augustus zakken Lil Wayne, Mark Ronson en Coely af naar de Grote Kaai. Zondag 13 augustus danst het festival op muziek van Lost Frequencies, Craig David en Zara Larsson.

De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017. Tickets zijn beschikbaar via de website van het festival. De online voorverkoop van de 10-dagen combitickets start vanaf maandag 20 maart.