fbpx

Graspop 2022 presenteert Metal Moose Bar

Graspop Metal Moose BarDe poorten van Graspop 2022 gaan bijna open, maar er wordt eerst nog een extra feestje aangekondigd. De Graspop Metal Moose Bar kan je vinden recht tegenover de Jupiler Stage waar De Rooie Jager enkele keizers van de ambiance uitnodigt zoals Zanger Niley, Willy Organ, Kees Van Hondt, Suikerspin, Heavy Hoempa, Slowpoke, Dikke Dennis, Thorsten von Lippe Biesterfeld, Dieter Koblenz, Pim Pam Pompen, Motorkontje en een Eddy Wally tribute.

Last-minute wijzigingen voor Graspop 2022Vergeet niet om de laatste keuzes te maken in de timetable of doe inspiratie op met onze aanraders. Gebruik deze checklist om je zak te maken en controleer of je campingspullen nog fris ruiken na enkele jaren in de garage of op zolder. Het belooft een tropische editie te worden, dus lichte kledij en zonnecrème is zeer aan te raden. Vergeet zeker niet om het vernieuwde terrein te ontdekken of download de app waar je alle informatie bij elkaar hebt.

Graspop Metal Meeting 2022 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni met een openingsfeest voor Combi Plus op woensdag 15 juni. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster, maar met enkel nog dagtickets voor vrijdag 17 juni en kampeerplaatsen, is het festival zo goed als uitverkocht. Zorg ervoor dat je op voorhand een plekje op de parking reserveert voor 15 euro. Er zijn ook GMM munten in voorverkoop aan 3 euro per munt in plaats van 3,33 euro op het festival.

Graspop Metal Meeting 2022 Tickets

Graspop Metal Moose Bar
Graspop Metal Moose Bar