fbpx

Ontdek nu al Graspop 2022

Graspop De SteneheiTwee jaar lang heerste er stilte op de heilige wei van Graspop. Voor de organisatie tijd genoeg om wat zaken te herbekijken en komende editie te starten met een nieuwe indeling.

Op die manier kunnen we onszelf nog even bezighouden tot de laatste namen en de timetable voor Graspop 2022 bekend worden gemaakt.

Ontdek nu al Graspop 2022Ervaren Graspoppers zullen meteen zien dat het festivalterrein verplaatst is naar de oude camping Boneyard. Daar krijgen beide Main Stages een nieuwe naam. De ‘North Stage’ bevindt zich aan de linkerkant en de ‘South Stage’ aan de rechterkant. Aan de rechterkant zullen ook de VIPs terecht kunnen. De Jupiler Stage mocht de laatste jaren steeds grotere bands verwelkomen en krijgt nu ook een nieuwe en grotere ruimte.

Ontdek nu al Graspop 2022Voor de liefhebbers: De Graspop Metal Moose Bar keert terug, maar daarover later meer informatie. Ook terug van nooit weg geweest: Het Classic Rock Café in de Metal Plaza, signeersessies, Ducks of thrash, Food Trucks, Festival Fair en Metal Market. De Metal Plaza opent elke dag om 10 uur en afsluiten doen we in de Metal Dome om 5 uur. Op woensdag blijven het festivalterrein en Metal Plaza gesloten. Het VIP Deck is dagelijks geopend vanaf 11 uur.

Ontdek nu al Graspop 2022 ticketsTer herinnering: Festivalgangers met een Combi Plus ticket kunnen hun ticket omruilen voor een festivalbandje vanaf woensdag 15 juni om 15 uur. Vanaf donderdag 16 juni om 8 uur is het aan de festivalgangers met een combiticket. Een dagticket kan je de dag zelf vanaf 8 uur inruilen voor een festivalbandje.

Graspop Metal Meeting 2022 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni met een openingsfeest voor Combi Plus op woensdag 15 juni. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster, maar buiten dagtickets voor vrijdag 17 juni en kampeerplaatsen, is het festival uitverkocht. Vanaf woensdag 18 mei kan je ook een plekje op de parking reserveren voor 15 euro. Er zijn ook GMM munten in vooververkoop waar ze 3 euro munt kosten in plaats van 3,33 euro per munt op het festival.

Graspop Metal Meeting 2022 Tickets

Ontdek nu al Graspop Metal Meeting 2022
Graspop Metal Meeting 2022 Plattegrond

Scorpions en 14 nieuwe namen voor Graspop 2022