fbpx

Gouden Tip en ticketprijzen voor Pinkpop 2015

Bij Pinkpop horen fijne tradities zoals de persconferentie in Paradiso, maar ook de Gouden Tip. De Gouden Tip is een uitstekend middel voor de organisatie om erachter te komen welke acts bezoekers willen zien op Pinkpop. Pinkpoppers kunnen hun wensen kenbaar maken en hiermee het programma deels mee bepalen. Je maakt door het stemmen bovendien kans op de eerste 10 combitickets van het festival. De Foo Fighters, Muse en Robbie Williams moet je niet meer ingeven want zij zijn al bevestigd voor de komende editie van Pinkpop.

Stem en maak kans op 1 van de 10 weekendkaarten!

Met de nieuwe website kwam meteen ook de eerste ticketinfo vrij. Voor de weekendkaart (3 dagen inclusief camping) betaal je 180€, één dagje Pinkpop zal dan weer 95€ kosten. De ticketverkoop voor de 46ste editie van Pinkpop gaat van start op zaterdag 28 februari 2015 vanaf 10.00 uur via Ticketmaster.

Pinkpop 2015 vindt volgend jaar plaats op 12, 13 en 14 juni op het vertrouwde festivalterrein van Megaland in Landgraaf. Tijdens de persconferentie op 25 februari wordt de volledige affiche bekend gemaakt.

Gouden Tip