fbpx

Geen Florence + The Machine op Pukkelpop 2023

Een uitverkocht Pukkelpop 2023 is in volle gang, maar helaas voor de organisatie moet Florence + The Machine verstek geven voor zondag. Frontvrouw Florence Welch is ziek en kan dit weekend niet optreden. Gelukkig is Belgische trots Balthazar bereid om het festival te headlinen op zondag van 20u15 tot 21u30. Een uitverkocht Pukkelpop 2023 is in volle gang, maar helaas voor de organisatie moet Florence + The Machine verstek geven voor zondag. Frontvrouw Florence Welch is ziek en kan dit weekend niet optreden. Gelukkig is Belgische trots Balthazar bereid om het festival te headlinen op zondag van 20u15 tot 21u30. Meteen een mooi afscheid van de band voor ze een tijdje in pauze gaan. Ook Lowlands moest op zoek naar vervanging voor zaterdag, daar schuift Foals een plekje op en komt Froukje in de plaats.

Main PKPHeadliner voor Pukkelpop 2023 op vrijdag is Billie Eilish, zaterdag toppen Angèle en Anne-Marie de affiche. Op de slotdag staan The Killers op het festival.

Andere kleppers op de affiche zijn Macklemore, Sub Focus2ManyDJsNothing But Thieves, M83Limp Bizkit, Stick To Your GunsYou Me at SixYungblud, Moderat, Turnstile, Dropkick Murphys, Foals en veel meer.

Pukkelpop 2023 vindt plaats op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus. De ticketverkoop voor Pukkelpop 2023 liep via de officiële ticketwebsite, maar het festival is volledig uitverkocht.