fbpx

Enkele vervangingen en timetable voor Sjock Festival 2022

Enkele vervangingen en timetable voor Sjock Festival 2022Sjock Festival 2022 is nog ouder dan het oudste alternatieve festival van ons land, maar vooral een goed ouderwets rockfestival. Helaas ontsnappen ook zij niet aan de golf van annulaties.

Zo zakken The Sadies niet af naar Europa, maar gelukkig heeft de organisatie reeds een vervanger gevonden met The Dawn Brothers.

Sjock Festival 2022Eerder moesten ook al Decent Criminal, Chubby & The Gang, Reigning Sound en The Spits afzeggen, zij worden vervangen door Unite Against Society, The Priceduifkes, Spermbirds en Red Ray & The Reprobates! Gelukkig staat inmiddels de timetable online, zo verliezen we het overzicht niet.

Het festival wist al mooie namen te strikken zoals Madness, Snuff, George Thorogood & The Destroyers, Peter Pan Speedrock, Phil Campbell & The Bastard Sons, Social Distortion, Agnostic Front, Equal Idiots en veel meer.

Sjock Festival 2022 vindt plaats op de Polderheide in Gierle op 8, 9 en 10 juli. De ticketverkoop voor Sjock festival is beschikbaar via de website waar je €99 betaalt voor een Full Weekend ticket. Er zijn ook dagtickets te koop voor 40 of 50 euro, maar snel zijn is de boodschap! Vandaag is de laatste dag dat je nog online tickets kan aankopen.

Timetable Sjock Festival 2022