fbpx

8 nieuwe namen voor Sjock Festival 2024

8 nieuwe namen voor Sjock Festival 2024 met Black Leather JacketWe zijn weer een maandje dichter bij de festivalzomer en dat is een ideaal moment voor festivals om nieuwe namen bekend te maken. Zo heeft ook de organisatie van Sjock Festival 2024 de komst aangekondigd van Cosmic Psychos, Ray Collins Hot Club, Batmobile, Black Leather Jacket, The Rhythm Shakers, Dune Rats, Barrel Smoke en Bacon Fat Louis.

Eerder had de organisatie al Bad Religion, Sick of It All, Agnostic Front, The Chats en veel meer bekend gemaakt voor komende editie.

Sjock Festival 2024 vindt plaats op de Poeyelheide in Gierle op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli. De ticketverkoop voor Sjock 2024 is beschikbaar via de website. De combitickets gaan vanaf nu voor 103 euro over de digitale toonbank en dagtickets zijn ook ter beschikking aan 30 euro voor vrijdag of 45 euro voor zaterdag of zondag. Bonnetjes kan je aankopen aan 50 euro per 18 stuks. Wie met de camper komt, kan een plaatsje reserveren vanaf 30 euro. Er zal ook gewone camping aanwezig zijn, maar daar kan je alleen cash betalen aan de ingang.

8 nieuwe namen voor Sjock Festival 2024
8 nieuwe namen voor Sjock Festival 2024