fbpx

Weer acht nieuwe namen voor Sjock 2024

Weer acht nieuwe namen voor Sjock 2024 met F.O.DOok in Gierle en omstreken is de lente begonnen. Om dat te vieren heeft de organisatie van Sjock 2024 nog maar eens acht nieuwe namen aangekondigd voor komende editie. Zo is het programma van het festival bijna compleet met de komst van Ty Segall, Reverend Horton Heat, The Pine Box Boys, Death Lens, Tuff Guac, Bad Samaritans, Hadacol Tremblers en F.O.D die hun nieuwste plaat ‘The Once A Virgin Club‘ komen voorstellen.

De organisatie belooft binnenkort nog een allerlaatste naam. Eerder hadden ze al Bad Religion, Sick of It All, Agnostic FrontThe Chats en veel meer bekend gemaakt voor komende editie.

Sjock Festival 2024 vindt plaats op de Poeyelheide in Gierle op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli. De ticketverkoop voor Sjock 2024 is beschikbaar via de website. De combitickets gaan vanaf nu voor 103 euro over de digitale toonbank en dagtickets zijn ook ter beschikking aan 30 euro voor vrijdag of 45 euro voor zaterdag of zondag. Bonnetjes kan je aankopen aan 50 euro per 18 stuks. Wie met de camper komt kon een plaatsje reserveren vanaf 30 euro, maar deze tickets zijn helaas al uitverkocht. Er zal ook gewone camping aanwezig zijn, maar daar kan je alleen cash betalen aan de ingang.

Weer acht nieuwe namen voor Sjock 2024
Weer acht nieuwe namen voor Sjock 2024